The Road – Visual Research for Cannibal House

The image depicting the approach to the grand house on the rise requires me to research into some of the effects that the wathering and dust of the post-apocalyptic landscape would have on the structure of a building. Mainly this involves aged wood and peeling paintwork. The house is described as a mansion on a hill, fronted with doric columns and with a gravel drive approaching it.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s